Ismertté vált, hogy a sör hogyan véd az Alzheimer-kór és a rák ellen

A mérsékelt sörfogyasztásnak vannak előnyei

A sör, a bor vagy az érett gyümölcs fogyasztása csökkenti a rák vagy az Alzheimer-kór kialakulásának kockázatát – írja a The Sun egy vonatkozó tanulmányra hivatkozva. A cikk szerzői kifejtik, hogy bár az alkoholfogyasztás káros az egészségre, az egyes italokban található diacetil a rák kezelésére használt gyógyszerekhez hasonlóan hat.

We use cookies
Weboldalunkon cookie-kat használunk. Ezek egy része nélkülözhetetlen az oldal működéséhez, míg mások az oldal és a felhasználói élmény javítását segítik (követő cookie-k). Ön eldöntheti, hogy engedélyezi-e a sütiket vagy sem. Felhívjuk figyelmét, hogy ha elutasítja őket, előfordulhat, hogy nem fogja tudni használni a webhely összes funkcióját.