Weboldal készités Budapesten - a legjobb tippek, hogy megkönnyítsük a választását

Weboldal készítés Budapesten

A weboldal készítés Budapesten ma már elengedhetetlen feltétele egy sikeresen működő vállalkozásnak. Olvassa el útmutatónkat hogy megtalálja a legjobb partnert az Ön számára.

Ha rendelkezik alapvető ismeretekkel a webtervezésről, és -fejlesztésről, elkezdheti saját webhelyének elkészítését egy barkács weboldal készítő segítségével. Vannak jól összerakott online iskolák, amelyek segítenek elsajátítani az alapokat.

Ennek a megoldásnak azonban vannak korlátai, hiszen igen sokmindent nem fogunk tudni megjeleníteni weboldalunkon és bizony a Google keresőben elérhető pozíciók sem fognak elkápráztatni bennünket... ha igazán jó megoldás keres, akkor - csakúgy mint ahogy a könyvelési vagy az autószerelési feladatokat sem Ön végzi vállakozásánál - érdemes megkeresni a legjobb weboldal készítéssel foglalkozó céget Budapesten. 

Az weboldal készítés technikáját ismerő cégekben megvan a megfelelő szakértelem ahhoz, hogy jelentős változtatásokat hajtsanak végre anélkül, hogy megzavarnák webhelye általános megjelenését. De a piacon lévő számos webdesign céggel hogyan találja meg a vállalkozása számára megfelelőt?

Ebben a cikkben megosztjuk azokat az okokat, amelyek miatt érdemes weboldal készítő ügynökséggel együttműködni, valamint néhány hasznos tippet, amelyek segítenek kiválasztani az igényeinek leginkább megfelelő megoldást.

Legjobb weboldal készítés Budapesten - mik a legfontosabbak?

A sikeres honlap nem egy fejlesztő munkája

Egy weboldal készítése sok munka lehet. Nemcsak professzionális megjelenésű weboldalt kell készíteni, hanem minőségi tartalmat is szükséges generálni, weboldalát keresőmotorokra optimalizálni és rendszeresen karbantartani.

Egy weboldal készítő ügynökséggel együttműködve hozzáférhet egy szakértői csapathoz, akik képesek kezelni a weboldal készítés minden aspektusát. Ez lehetőséget ad a professzionális webdesignerekkel való együttműködésre annak érdekében, hogy a webhely megjelenése illeszkedjen az Ön márkájához, és megfeleljen az ügyfelek igényeinek. Az ügynökség tapasztalt szövegírói minden szükséges webes tartalmat generálhatnak, megkímélve Önt attól, hogy írókat keressen a cégén belül.

Még azután is, hogy a webhely készítés látszólag befejeződik, rendszeres javításra és frissítésre van szüksége. Ha mindezeket a munkákat egyedül próbálja elvégezni, eltávolodhat más fontos munkáktól, amelyeket vállalkozásában el kell végeznie.

Professzionális, egyedi webdesign

A webdesign nem csak arról szól, hogy egy weboldalt esztétikus megjelenésűvé varázsoljunk. Ez egy működő, hatékony és vállalkozása céljaihoz igazodó webhely létrehozásáról is szól.

Egy professzionális webdesigner együttműködik Önnel, hogy megértse vállalkozását, célközönségét és céljait. Ezt az információt ezután felhasználják egy olyan webhely létrehozására, amely megfelel az Ön igényeinek, és segít elérni céljait. A professzionális, egyedi tervezésbe való befektetéssel a következőket teheti:

Növelje a vásárlók elkötelezettségét
Egy professzionális webdesigner felhasználóbarát webhelyet hoz létre, amely arra ösztönzi a látogatókat, hogy fedezzék fel és töltsenek több időt az oldalon. Ez a megnövekedett elkötelezettség lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többet megtudjanak az Ön vállalkozásáról, termékeiről és szolgáltatásairól és bizalom alakul ki a cége iránt.

Építsen erős márkaidentitást
Egy jól megtervezett weboldal illeszkedik márkád imázsához és értékrendjéhez, emlékezetes és egyedi online jelenlétet teremtve. Ez az egyedi márkajelzés megkülönbözteti Önt a versenytársaktól, és maradandó benyomást hagy a potenciális ügyfelekben.

Érjen el magasabb konverziós arányt
Végső soron azt szeretné, ha webhelye eredményeket hozna vállalkozása számára. Akár azt szeretné, hogy az ügyfelek online vásárlást hajtsanak végre, vagy egyszerűen csak feliratkozzanak a havi hírlevélre, a cél az, hogy a látogatókat cselekvésre késztesse. A cselekvésre ösztönzés olyan elemek használatát jelenti, amelyek több felhasználót ösztönöznek a konverzióra, magyarán kattintásra. Professzionális webdesignerrel együttműködve kiküszöbölheti a találgatásokat, és létrehozhat egy olyan webhelyet, amely több látogatót tesz vásárlóvá.

A cél: lehető legjobb helyezés a Google keresőben

Egy professzionális weboldaltervező a SEO szem előtt tartásával hozza létre webhelyét. Ez magában foglalja az intelligens tervezési technikák és a naprakész stratégiák alkalmazását, amelyek megkönnyítik a potenciális ügyfelek számára, hogy megtalálják webhelyét, amikor releváns kulcsszavakra keresnek. Íme néhány dolog, amit a webdesign ügynökség tehet, hogy segítse az Ön SEO stratégiáját:

Tedd felhasználóbaráttá a weboldalt
A gyorsan betöltődő és könnyen használható webhely nem csak segít az embereknek, hanem a keresőmotorok számára is jobbá teszi webhelyét. Egy jól megtervezett webhelynek jó elrendezésű, jól beállított tartalommal kell rendelkeznie, és gyorsan be kell töltenie. Az alábbiakban láthatja weboldalunk értékelését a Google Search Consol felületén.

Weboldal készítés Budapesten


Használja a kulcsszavakat stratégiailag

A megfelelő kulcsszavak használata a webhelyen a jó SEO nagy része. Ezeknek a szavaknak a megtalálása, elhelyezése a webhelyen, és annak figyelemmel kísérése, hogy mennyire jól teljesítenek, sok időt és munkát igényelnek. Ahelyett, hogy mindezt egyedül tenné, az ügynöksége SEO csapata gondoskodhat róla.

Linképítés, a hosszú távú eredmény garantálása

A linképítés folyamata egy nagyon, nagyon hosszú történet. Igazi maraton futásról beszélhetünk, hiszen a linkek felismerése Google álltal és maga a linkek építése is kőkemény munkaórákat vesz igénybe. Nem mindegy honnan, milyen minőségű és milyen mennyiségű link jön weboldalunkra. Ezek kiépítése szakavott kezet igényel.

Weboldal Készítés Budapesten

Érje el a helyi ügyfeleket
Ha szeretné elérni az embereket a környéken, a helyi SEO nagyon fontos. Az ügynökség SEO csapata segíthet abban, hogy webhelye jobban megjelenjen az Ön területén végzett keresések során, és nagyobb organikus forgalmat érjen el.

Akkor sikerült jól a weboldal készítés, hagy ügyfeleket hoz

A webhelyek végső célja a látogatók vonzása, lehetővé téve számukra, hogy jobban felfedezzék és megértsék egy vállalkozás kínálatát. Ha azonban egy webhely zavaros vagy bonyolult a használata, a látogatók elmenhetnek egy kellemesebb élményért máshol.

A professzionális webdesignerek kulcsfontosságú szerepet játszanak abban, hogy hatékony weboldaltervezéssel segítsék a vállalkozást céljai elérésében és ugyanakkor ne gátolják a jó Google helyezés elérését. Gondoskodnak arról, hogy a webhely úgy legyen megszervezve, hogy a látogatókat konkrét műveletekre, például vásárlásra vagy regisztrációra irányítsa.

Ezek a tervezők rendelkeznek azzal a tudással is, hogy stratégiailag elhelyezzék a cselekvésre ösztönző gombokat a különböző oldalakon, hogy maximalizálják annak esélyét, hogy a látogatók vásárlókká váljanak.

Építsd ki a márka bizalmát

Természetesen saját maga is létrehozhatja webhelyét, csakúgy, mint ahogy saját magunk is elkezdhetjük javítani autónk motorját. A siker finoman szólva sem garantált. Lehet sikerül létrehozni egy weboldalt, de nagyon, nagyon kicsi az esélye, hogy az tényleges vásárlókat is hoz majd. Mivel Ön nem szakértő a webdizájn és a weboldal készítés területén, így olyan honlap is készülhet, amely végső soron sokkal inkább kontraproduktív és elriasztja a vásárlókat..

Például előfordulhat, hogy webhelye egy ideig jól működik. De amint megpróbál változtatni, hirtelen leállhat, vagy más problémákba ütközhet. Lehet, hogy nem érti, hogy webhelye miért nem működik megfelelően. Ez frusztrációhoz és negatív élményhez vezethet a látogatók számára.

Előfordulhat, hogy sok időt és pénzt kell fektetnie a probléma megoldására, és bizonyos esetekben akár fel is kell vennie valakit, aki segít kijavítani a hibákat. Ez a legtöbb esetben már önmagában többe kerül, mint ha a legelején megbízott volna egy profi weboldal készítésben jártas ügynökséget.

Hogyan válasszunk céget weboldal készítés Budapesten témakörben

A weboldal készítő vállalkozás kiválasztása alapos mérlegelést igényel, hogy biztosan megtalálja az igényeinek megfelelőt. Íme egy lépésről lépésre útmutató, amely segít megalapozott döntés meghozatalában:

1. lépés: Kutassa fel a potenciális cégeket

Sajnos - mint oly sok szakmában - itt is megjelentek a kontárok és azok a "vállalkozók", akik olcsó húsnak híg a leve alapon 50-60 ezer forintért kínálnak profinak hazudott weboldalakat. Tapasztalataink (és a Google tapasztalatai szerint is) ezek az oldalak semmi másra nem jók, mint hogy "legyen valami" és elmondhassuk, van egy weboldalunk. Ha ennél többet szeretne akkor a választott cég nagy hatással lesz arra, hogy vállalkozása hogyan néz ki az interneten, ezért kulcsfontosságú, hogy olyan céget válasszon, amely tud olyan referenciát mutatni, amely lenyűgözi Önt.

Olyan cégre van szüksége, amelyek bizonyított, ellenőrizhető szakértelemmel rendelkezik a különféle webes készségekben, mint például a tervezés, a fejlesztés, a SEO és a digitális marketing. Nézze meg a webhelyüket, hogy tájékozódjon szolgáltatásaikról, csapatukról, eddigi projektjeikről.

2. lépés: Szűkítse le a listát

Miután megvan a potenciális weboldal készítéssel foglalkozó cégek listája, szűkítse le a legjobb háromra. Keressen olyan cégeket, amelyek rendelkeznek olyan projektmunkával, amely nagynak mondható, hiszen ez azt bizonyítja, hogy a tudásuk nagyobb annál, mint amire adott esetben a saját honlapunk elkészítésénél szükség van.

Egyes cégek nagyszerű munkát végezhetnek, de a tervezési stílusuk nem feltétlenül illik az Ön vállalkozásához. Fontos, hogy olyan céget találjon, amely megérti az Ön iparágát, és olyan webhelyet tud készíteni, amely megszólítja a célközönséget.

Habár előnyt jelent, ha olyan céget talál, amely korábban is dolgozott az Ön iparágában, ne zárjon ki túl korán más ügynökségeket, különösen, ha szereti a munkájukat. Sok esetben fiatal, induló vállalkozások is képesek a legjobb minőség elérésére és általában az áraik is alacsonyabbak a versenytársaikénál, hiszen így próbálják kompenzálni az évek hiányát. Ilyen esetben érdemes lecsapnunk ezekre a lehetőségekre, ha egyéb iránt jónak találjuk ezen induló vállalkozás ajánlatait.

3. lépés: Határozza meg a weboldal készítés kötelező elemeit

Mielőtt a webdesign ügynökségekkel beszélne, készítsen egy listát arról, hogy a webhelyén milyen dolgokkal kell rendelkeznie. Ezek azok a dolgok, amelyekben nem köt kompromisszumot. Ez a lista segít Önnek az ügynökség kiválasztásában. Azt is biztosítja, hogy ne felejtsen el semmilyen fontos dolgot, amikor megbeszéli őket. Segítségével gyorsan leszűkítheti a lehetőségeket azokra az ügynökségekre, amelyek minden igényt kielégítenek.

Az essentiákon kívül fontolja meg egy második lista készítését. Ez a lista tartalmazhat olyan dolgokat, amelyeket szeretne, de nem feltétlenül szükséges. Például a logótervezés, a biztonságos webhelytárhely vagy a tartalomkészítés szerepelhet ezen a listán. Ezek a dolgok segíthetnek dönteni az ügynökségek között, ha minden más hasonló.

4. lépés: Ismerje meg, mennyi ideig tart a kivitelezés és milyen költségvetéssel számoljon

A megfelelő webtervező partner megtalálásához elengedhetetlen, hogy tisztában legyen azzal, hogy mennyit hajlandó költeni, és mikor kell készen lennie a webhelynek.

Ami a pénzt illeti, célszerű egy tartományt beállítani a költségkerethez, nem pedig egy fix összeget. Kérdezze meg a lehetséges tervezőpartnereket arról is, hogy mit tartalmaz a költségbecslésük, és hogyan kezelik a nem mellékelt szolgáltatásokért járó többletdíjat.

Az idővel kapcsolatban állítsunk fel egy végső határidőt. Ha van egy konkrét határidő, például egy nagy iparági esemény vagy egy termékbemutató, értesítse a tervezőügynökségeket. Kérdezze meg őket, hogy reálisan be tudják-e tartani ezt a határidőt, és látnak-e bármilyen kihívást, ami ezt esetlegesen gátolhatja. 

5. lépés: Forduljon a kiválasztott ügynökségekhez

Most, hogy azonosította a legjobb választásokat, ideje felvenni velük a kapcsolatot, hogy megtudja, megfelelnek-e az Ön igényeinek. Egyes cégek jól néznek ki az interneten, de nem biztos, hogy olyan jók, mint amilyennek látszanak, amikor beszélsz velük.

Egy jó webtervező ügynökségnek időt kell fordítania arra, hogy megértse az Ön webhelyével kapcsolatos elképzeléseit, és átlátható legyen a folyamat és az árképzés. Elkötelezettek lesznek amellett is, hogy a legjobb minőségű munkát készítsék, amely illeszkedik az Ön online márkájához.

Az is fontos, hogy elképzelése legyen arról, mit keres a dizájn és a tartalom tekintetében. Mit szeret és mit nem szeret versenytársai webhelyein? Mik a céljai a weboldaladdal? Ha világos elképzelése van arról, hogy mit szeretne, jobban kommunikálhat webtervező ügynökségével, és elérheti a kívánt eredményeket.

Íme néhány kérdés, amelyet feltehet a potenciális ügynökségeknek:

  • Tud példákat mondani az Ön által elkészített projektmunkákra?
  • Mi a tipikus folyamata egy weboldal tervezésének és fejlesztésének? Végigvezetne a legfontosabb lépéseken?
  • Hogyan biztosíthatja, hogy az Ön által tervezett webhelyek reszponzívak legyenek, és jól működjenek különböző eszközökön és képernyőméreteken?
  • Általában mennyi időbe telik egy ilyen méretű weboldal tervezése és fejlesztése?
  • Tudna részletesen leírni a projekttel kapcsolatos költségeket?

Ha felteszi ezeket a kérdéseket, jobban megértheti az ügynökség képességeit, és azt, hogy ezek hogyan segíthetnek elérni céljait.

Mindenképpen olyan vállakozást keressen, ahol minden szakértelmet megtalál weboldal készítés témakörében. Az alábbi képenek a Budapest Hírek Online értékelését láthatja a Google PageSpeed Insights rendszerében. Az első képen az asztali (laptop, PC) értékeket látja, a másodikon a mobilos értékeket.

Weboldal készítés Budapesten

Weboldal készítés Budapesten


Mit kell keresni egy weboldal készítéssel foglalkozó ügynökségnél

Domain név regisztráció és weboldal hosting

Egy webdesign-cég egy olyan mindent az egyben csomaggal, amely magában foglalja a webhely domain regisztrációját és a biztonságos webhelyek tárolását, azt jelenti, hogy kevesebbet kell agyalni – így több ideje marad a vállalkozásával.

Széles tervezési portfólió

Nem a mennyiség számít, hanem az, hogy az elkészített oldalak valóban szépek és jól működőek-e! Ha azt látjuk, hogy a weboldal készítő ügynökség képes kiemelt projekt elkészítésére és ezen felül vannak kisebb munkái is, amelyek mind profizmusról árulkodnak, akkor megtaláltuk a partnerünket.

Kifinomult funkcionalitás

A webhelyeknek nem csak jól kell kinézniük – jól kell működniük. A tervezésen kívül fontolja meg a weboldal készítő cég által kínált funkciókat és eszközöket. Például, függetlenül attól, hogy melyik iparágban dolgozik, az ügyfelek egyre gyakrabban használnak okostelefonokat és táblagépeket a vásárlási döntések meghozatalához. Ez azt jelenti, hogy webhelyének mobilbarátnak kell lennie, és olyan jól kell működnie mobileszközön, mint asztali számítógépen.  

Rugalmasság

Válasszon olyan vállalatot, amely szolgáltatásait az Ön konkrét céljainak és márkaépítési követelményeinek megfelelően tudja személyre szabni. Mérje fel, hogy képesek-e olyan egyedi terveket létrehozni, amelyek összhangban vannak az Ön elképzelésével és márkaidentitásával. Győződjön meg arról, hogy a tervezési folyamat során nyitottak a felülvizsgálatokra és módosításokra.

További marketing szolgáltatások

Ha olyan webtervező céget választ, amely számos online marketing szolgáltatást kínál, nagyban leegyszerűsítheti életét. Egyetlen szakértői forráshoz fordulhat segítségért, a keresőoptimalizálástól a kattintásonkénti fizetős hirdetésekig (természetesen a webhely kialakítása mellett). A webes szövegírási szolgáltatások, a professzionális üzleti e-mail-címek, a közösségimédia-marketing-segítség és a webhelyelemző eszközök olyan további szolgáltatások, amelyekről érdeklődjön webtervező cégénél.

Ár és érték

Szerezzen részletes árinformációkat, és ismerje meg, mit tartalmaznak a csomagjaik. Hasonlítsa össze a kapott értéket a költségekkel, és értékelje a vállalat árképzésének átláthatóságát. Legyen óvatos a túl alacsony árú opciókkal, amelyek veszélyeztethetik a minőséget. 

Folyamatos támogatás és karbantartás

Érdeklődjön az indítás utáni támogatásról, a webhely karbantartásáról és a frissítésekről. Győződjön meg arról, hogy szükség esetén megbízható műszaki támogatást és segítséget nyújtanak. Fontolja meg a hosszú távú partnerségeket és azt, hogy képesek-e alkalmazkodni a jövőbeli növekedéshez és méretezhetőséghez.

Válassza ki a legjobb weboldal készítő céget Budapesten

A legjobb weboldal készítő cég megtalálása vállalkozása és márkája számára időt és kutatást igényel. Minél alaposabban mérlegeli a döntést, annál valószínűbb, hogy elégedett lesz az eredménnyel. A legjobb weboldal készítő cég kiválasztása elengedhetetlen, mivel kulcsszerepet játszanak a márkáját hatékonyan képviselő weboldal létrehozásában.

A Budapest Hírek Online egy elhivatott fiatal szakértői csapatot alkalmaz, akik szorosan együttműködnek Önnel, hogy megértsék vállalkozását, és olyan weboldal készítésben jeleskedjenek, amely megfelel az Ön igényeinek. 

A Budapest Hírek Online hírportál fejlesztésének több hónapos munkája után úgy döntöttünk, hogy az itt szerzett tapasztalatokat kamatoztatva elindítjuk weboldal készítési szolgáltásunkat vállalkozások számára is.

Szakértőink tapasztalattal rendelkeznek olyan weboldalak tervezésében, amelyek nem csak jól néznek ki, hanem zökkenőmentesen is működnek. Gondoskodunk róla, hogy webhelye felhasználóbarát és keresőmotorokra optimalizálva legyen, így több látogatót vonzhat.

Képek forrása: Google Search Console, PageSpeed Insights

Budapest Online Facebook Oldal