Médiaajánlat

Üdvözöljük Budapest legújabb hírportáljának médiaajánlatában!

Portálunk annak ellenére, hogy csak február közepén indult, már napi 5500-6000 oldalmegtekintéssel büszkélkedhet, ami havi lebontásban, reálisan 55.000-60.000 felhasználót (olvasót), és mintegy 160.000-180.000 oldalletöltést jelent.

Hírtartalmunk főként külpolitikai, tudományos és színes témákat érint, mindenki számára jól olvasható nyelvezettel és tartalommal. Portálunk független minden politikai párttól és tartalmaink között minimalizáljuk a pártpolitikai tartalmakat, így elérve, hogy olvasóink ne hazai pártszimpátiájuk alapján válasszák vagy éppen ne válasszák oldalunkat. 

Portálunk több hirdetési lehetőséget kínál Önnek, kezdve a hagyományos bannerhirdetésektől az innovatív, Google optimalizált PR cikkekik. Kezdjük az utóbbival.

PR CIKK ÚJRAGONDOLVA - ELŐSZÖR EREDMÉNYT ÉRÜNK EL, ÖNNEK CSAK UTÁNA KELL FIZETNIE!

A PR cikkek hosszú múltra tekintenek vissza, már az online idők előtt is léteztek. Mi azonban máshogy közelítjük meg a dolgot! Vannak hagyományos és Google optimalizált PR cikkek, amelyek jelentős különbséget mutatnak marketing értékük tekintetében. De mi olyan különleges a Budapest Hírek Online Google optimalizált PR cikk ajánlatában?

Az, hogy mi először elkészítjük a Google optimalizált PR cikk tartalmát, publikáljuk és ha minden rendben (megvan az első 10 hely egyike a Google rendszerében, vagyis az első oldal), csak akkor kell fizetnie!

  1. Ön eldöntötte, hogy szeretne PR cikket megjelentetni a Budapest Hírek Online oldalán.

  2. PR cikk író szakembereink segítenek kiválasztani a célokhoz legalkalmasabb PR cikk csomagot, valamint Prémium PR cikk csomag választása esetén a megfelelő kulcsszót a vállalkozása számára.

  3. És itt jön a csavar! Elkészítjük a cikket azelőtt, hogy Önnek díjfizetési kötelessége lenne! A cikket minden esetben úgy írjuk meg (meglévő PR cikk esetén úgy írjuk át), hogy az a legmegfelelőbb lesz az Ön számára és az olvasót az Ön weboldalára vagy elérhetőségeire tereli. A kapott eredmények ellenőrzése után (melyet Ön a Google keresőben tud visszaellenőrizni) lépünk át a következő lépésre.

  4. Ha minden rendben, akkor díjbekérőt küldünk Önnek e-mail címére, melynek kiegyenlítése után (3 nap) elküldjük számlánkat.

  5. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a Google keresési eredményeket, az első oldalról való kikerülés esetén azonnali intézkedéseket teszünk.

PR cikk Budapesten esettanulmányai

Egy európai autógyártó helyi képviseletének megbízásából tettük közzé az alábbi fekete PR cikket (Prémium csomag)
Célzott kulcsszó: kínai autók hátránya
Eredmény: Google 1. oldal 
Konkurens megelőzött oldalak: hirado.hu, e-cars.hu, hvg.hu, index.hu, vezess.hu, origo.hu, totalcar.hu
 
Egy Apple viszonteladó megbízásából tettük közzé az alábbi PR cikket (Prémium csomag)
Célzott kulcsszó: apple piacvezető európábanapple piacvezető
Eredmény: Google 1. oldal
Konkurens megelőzött oldalak: hvg.hu, portfolio.hu, telex.hu, 24.hu, ipon.hu, forbes.hu
 
A Westend City Center megbízásából közzétett PR cikk (Prémium csomag)
Célzott kulcsszó: divatos gyerekruha Budapestdivatos gyerekruha Budapesten
Eredmény: Google 1. oldal
Konkurens megelőzött oldalak: hada.hu, milinko.hu, ruhafalva.hu, budapest.cylex.hu, sinsay.com, arkadbudapest.hu, corvinplaza.hu
 
A Boglárka Bababolt megbízásából közzétett PR cikk, amely egy közepes erősségű versenyben, a vásárlások növelését célozza (Prémium csomag)
https://buon.hu/szines/budapest-miert-fontos-a-minosegi-kelengye-x
Célzott kulcsszó: kelengye budapestenminőségi kelengye budapesten
Eredmény: Google 1. oldal
Konkurens megelőzött oldalak: csinianya.hu, kelengyeshop.hu, babaszafari.hu, pelenka.hu, babaguru.hu
 
A Cromax megbízásából közzétett PR cikk, amely egy közepesen erős versenyben, a tájékoztatást és a vásárlások növelését célozza (Prémium csomag)
Eredmény: Google 1. oldal
Konkurens oldalak: levegoshop.hu, filterland.hu, kauffer.hu, jofogas.hu, fiatalkatreszek.hu, opelduna.hu

Egy pályázaíró cég megbízásából közzétett PR cikk, amely egy közepesen erős versenyben hívja fel a figyelmet a pályázati lehetőségekre (Prémium csomag)
Eredmény: Google 1. oldal
Konkurens oldalak: infostart.hu, agroinform.hu, economix.hu, hirado.hu, portfolio.hu, palyazatok.org, kormany.hu, magyarnemzet.hu
 
És végül saját PR cikkünk, amelyet Ön most olvasott végig és amely egy rendkívül erős versenyben ért el vezető helyezést (Prémium csomag)
Eredmény: Google 1. oldal
Konkurens oldalak: pr-cikk.hu, prcikk.com, marketingtanacsado.hu, tartalommarketing.org, 360-marketing.hu, telex.hu, welovebudapest.com

Bemutatkozó PR cikk Budapesten - áraink

Az elérhető legkisebb csomag kulcsszó optimalizálás és Google indexelés nélkül. Ebben az esetben leginkább egy Budapest Hírek Online portálon történő megjelenésről beszélünk, a Google keresőjében elért helyezés nem lesz érdemleges pozícióban. Kis befektetés, azonban ettől függetlenül nő az internetes ismeretsége vállalkozásunknak és egyfajta bemutatkozó oldalnak is jó. A PR cikk a Budapest Hirdető menüpontban lesz elérhető, főoldali megjelenés nem történik
Ára: 19.990 Ft + áfa, egyszeri díj, korlátlan időtartam
Nincs szerződéskötési kötelezettség, csak díjbekérőt és számlát küldünk.

Google Optimalizált PR cikk Budapesten - áraink

A PR cikk írás prémium csomagja, amivel már releváns keresési eredményeket tud elérni a Google rendszerében! Az Ön által most olvasott cikk - ahogy az esettanulmányokban is megírtuk - ennek a prémium csomagnak a szülötte. Komoly kulcsszavakra is optimalizálhatunk vele!
Ára: 19.990 Ft + áfa/hónap (30 nap), éves megrendelés esetén csupán 199.990 Ft + áfa/év
Szerződéskötési kötelezettség, díjbekérő és számla. Lejárat előtt 3 nappal forgalmi jelentést küldünk.

Ha többet akar olvasni PR cikk hirdetési lehetőségeinkről, akkor olvassa el specifikus cikkünket a témában.

BANNER HIRDETÉSEK

A bannert a szolgáltatás legalább 2 havi megrendelése esetén ingyenesen elkészítjük oldalunkra. A hirdetéseket a kezdőlap, minden fő- és alkategórijában, valamint minden cikknél egyaránt meg tudjuk jeleníteni.


"Cikk Primér Banner" csomag
Megjelenítés: minden cikkoldal. A banner közvetlenül a cikk szövegtestébe van integrálva, így az olvasó a szöveg olvasása közben látja.
nettó 80.000 forint/hónap

"Main Banner" csomag
Megjelenítés: Kezdőlap, Belföld, Külföld, Gazdaság, Tud-Tech, Színes, Sziréna, Sport (minden kategória cikklistája)
nettó 50.000 forint/hónap

"Cikk Szekunder Banner" csomag
Megjelenítés: minden cikkoldal
nettó 50.000 forint/hónap

A bannerek asztali (laptop, PC) megjelenítés esetén közvetlenül "Friss/Népszerű" modul elem alatt találhatóak, így folyamatosan kiemelt helyen vannak az olvasó számára. A mobilos megjelenítésnél közvetlenül a tartalom alatt jelennek meg a hirdetések.

A "Main banner" csomag és a "Cikk szekunder" csomag együttes rendelése esetén (a banner így MINDEN oldalon megjelenik a Budapest Hírek Online felületén) a szolgáltatáscsomag ára nettó 80.000 forint/hónap.


Technikai információk:
Kiterjesztés: .jpg, .png, .gif, más kiterjesztést egyeztetés után befogadunk
Méret: min. 350x300 px (cikk primér banner min. 900x300), egyedi igényeket egyeztetés után befogadunk

GOOGLE OPTIMALIZÁLT ÉS HAGYOMÁNYOS TARTALOMKÉSZÍTÉS AZ ÖN WEBOLDALÁRA

Sok vállalkozásnak jelent gondot, hogy nehéz és időigényes weboldala aktualizálása. Sok ügyfél láthatja azt, hogy a tartalom hónapok vagy akár évek óta nem frissült és ez bizony bizalmatlanságot kelthet bennük, a konkurens weboldalához terelheti őket. A tartalomkészítés az egyik legjobb megoldás arra, hogy ügyfeleink (és a Google!) számára is profizmust sugalljunk weboldalunkkal.

Alapvetően két tartalomkészítést különítünk el: a hagyományos és a Google optimalizált tartalomkészítést. Ebben a cikkben bővebben olvashat ezekről.

Hagyományos blogbejegyzés
(1db jogtiszta kép, normál szöveg, kb. 300 szó)

  • 3 cikk/hónap nettó 9.990 forint
  • 6 cikk/hónap nettó 17.990 forint

Google optimalizált szövegírással készített blogbejegyzés
(2db jogtiszta kép, profi szöveg, kb. 550 szó)

  • 3 cikk/hónap nettó 24.990 forint
  • 6 cikk/hónap nettó 44.990 forint
  • 9 cikk/hónap nettó 64.990 forint

Ajánlatunk legalább 6 havi szerződés kötése esetén érvényes, havi előre utalás mellett. Egyben történő fizetés esetén 10% kedvezményt biztosítunk!

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

A Budapest Hírek Online fejlesztői csapata az Ön rendelkezésére áll, amennyiben weboldal fejlesztésben gondolkozik. Tekintse meg ajánlatainkat, és készítesse el velünk weboldalát akár már nettó 99.990 foritért. Kérje ingyenes tanácsadásunkat, hogy segíthessünk vállalkozása Google optimalizálásában.

 

Amennyiben további kérdése van vagy ajánlatunk elnyerte tetszését vegye fel velünk a kapcsolatot!