Életmód hírek

Kate Meyer elismert fitnesz-szakértő egy olyan tippsorozatot adott át a publikumnak, amely 50 év felett is segít elérni az ideális testalkatot. 

A HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont (HUN-REN ÖK) által végzett tanulmányok szerint Magyarország hegyi patakiainak felét fenyegeti az ideiglenes kiszáradás.

Kaboszu, a népszerű siba inu fajtájú kutya, aki inspirálta a doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is, 18 éves korában, leukémia és májelégtelenség miatt elpusztult.

Brassó közelében 61 hektáron rehabilitációs központ épül a lakott területekre bejáró és ott problémákat okozó romániai barnamedvék számára - számolt be csütörtökön a Bizbrasov.ro hírportál.

Több év kihagyás után idén újra megtartják a vajdaszentiványi néptánctábort augusztus 12-17. között - tájékoztatott a Fonó Budai Zeneház.

A pünkösd hétfő egy különleges nap a magyar naptárban, amely mély vallási és kulturális gyökerekkel rendelkezik. E jeles nap ünneplése számos hagyományt és szokást ölel fel, amelyek évről évre összefonódnak a magyar társadalom életével.

A házi fürdőbombák készítése nemcsak egyszerű és szórakoztató tevékenység, de így biztosak lehetünk abban is, hogy pontosan milyen összetevőket tartalmaznak. Ezek a fürdőbombák nemcsak a fürdővízben oldódva kellemes illatot és színt adnak, hanem bőrpuhító és relaxáló hatásuk is van.

A Lancaster Egyetem brit tudósai tudományos magyarázatot adtak a donorszervet kapott személy személyiségében bekövetkező változások jelenségére. 

Mikor elérkezik a tavaszi időszak, sokan új energiával és lelkesedéssel töltik meg mindennapjaikat. Azonban, nem mindenki éli meg ugyanezt a pozitív változást.

A Nemzeti Filmintézet bejelentette, hogy támogatásával elkészül Földes László Hobo életművét bemutató road movie, a "Nem lehet két hazád".

A szemszárazság egyre több embert érintő probléma a mai digitális világban, ahol órákat töltünk képernyők előtt anélkül, hogy megadnánk a megfelelő pihenést a szemünknek.

Két évvel a világjárvány után újra felélénkült az utazási kedv Magyarországon, ráadásul az elmúlt időszakban még tovább is nőtt - egy friss kutatás szerint idén a magyar lakosság 34 százaléka tervez hosszabb vagy rövidebb utazást.

A tavasz nem csak a természet újjászületésének időszaka, hanem a kerti bútorok gondos előkészítésének és karbantartásának is ideális időpontja, hogy azok nyáron a lehető legjobb állapotukban pompázhassanak.

Bármely macskatulajdonos szeretné, ha kedvence (és gyakran igazi családtagja) a lehető legtöbb időt töltené vele. A tudósok rájöttek, hogy átlagosan mennyi ideig élnek a különböző macskafajták. Meglepő eredmények születtek.

A sarki fényt, ami egy lenyűgöző természeti jelenség, péntek este országszerte számos helyszínen megcsodálhatták az érdeklődők. Ilyen kivételes helyek közé tartozott a mesés Kab-hegy, ahonnan a látvány különösen impozánsnak tűnhetett, valamint a dömösi Prédikálószék kilátó, ahonnét a panoráma egyszerűen lélegzetelállító volt.

Fájdalommentes fogorvos Debrecenben? Ne keressen tovább! Tudja meg ki a legjobb fogorvos Debrecen városában és oldja meg fogászati problémáit.

A legjobb válóperes ügyvéd Debrecen városában számos fontos tulajdonsággal rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a sikerhez ezen a szakterületen.

A legjobb gasztroenterológus Debrecen városában olyan panaszok enyhítésére és megoldására képes, amelyekre évek óta nem talált megoldást.

Robert F. Kennedy Jr. egyszer azt hitte, hogy agydaganata van, de a felvételeken látható sötét foltról kiderült, hogy egy elpusztult parazita féreg – írja a New York Times jogi dokumentumokra hivatkozva.

A modern kor biztonsági kihívásaival szembenézve a riasztórendszerek már nem luxuscikkek, hanem alapvető szükségletek.

A kutatások arra utalnak, hogy a magas vérnyomás komoly problémákat okozhat a szervezetben.

Michael Mosley brit orvos szerint az idősek egész évben szedhetnek D-vitamin-kiegészítőket. Ez az anyag segít megelőzni a vastagbélrákot és a demenciát.

Lebegő helikopterleszállókkal, kihajózható rezidenciákkal és villákkal, amelyek ára akár 68 millió dollár is lehet, bemutatták a legújabb megalomán elképzeléseket Dubaiban.

A kullancsok általi csípés komoly aggodalomra ad okot szülők körében, különösen amikor a gyermeküket érinti. Ezek a parányi élősködők nem csupán kellemetlen csípéseket okoznak, hanem súlyos betegségeket is terjeszthetnek.

A legjobb szabóság Budapesten nem csak egy hely, ahol ruhákat készítenek vagy javítanak; sokkal több annál. Egy kiváló szabóság egyedi élményt nyújt.

A háború után többen azt állították, hogy a Führer az apjuk. Hitler leghíresebb állítólagos fia a francia Jean Lauret.

A kiskutya érkezése minden család életében jelentős és izgalmas esemény. Olyan, mintha egy új taggal bővülne a család, ezért fontos, hogy alaposan felkészüljünk erre az időszakra.

A Fővárosi Állat- és Növénykert május 16-tól szeptember 26-ig esti vezetett sétákat kínál az érdeklődőket. Családokat is szívesen várnak.

Legjobb esküvői fotós Budapesten

Színes Hírek

A különféle esküvői fotós ajánlatok között könnyű elveszni. A legjobb esküvői fotós Budapesten megtalálásához nyújt segítet stíluskalauzunk.

A terrortámadások előre nem látható és rendkívül stresszes helyzeteket teremtenek, amelyek közepette kritikus fontosságú a megfelelő tudatosság és tudás birtoklása.

Guang Ming Daily: A Huawei Pura 70 okostelefon képes „levetkőzni” a fotókon látható emberekret. Kína "úttörő" fejlesztése sok vásárlót vonzhat.

A családjogi ügyek rendkívül érzékenyek és bonyolultak lehetnek, ezért kritikus fontosságú, hogy tudjuk, ki a legjobb családjogi ügyvéd Budapesten.

A kutyák jókedvű és energikus állatok, melyeknek szükségük van a rendszeres mozgásra és a szabadban töltött időre, hogy egészségesek és boldogok maradjanak.

A minőségi borok készítéséhez elengedhetetlenek a kiváló borászok, akik nélkül az ősi szőlőfajták és a legjobb évjáratok termése is hasztalan lenne - emelte ki Sulyok Tamás köztársasági elnök a Borászok Borásza díjátadó ünnepségén, mely Budapesten került megrendezésre szombaton.

A gyermekkori fejlődés szempontjából fontos fontosságú, hogy a gyerekek elegendőek legyenek a szabadban, játékokkal, ami nagyon eltér a digitális eszközök képernyője előtt töltött időtől.

Fél évszázad után először kínálják eladásra Frank Sinatra New York városában található otthonát. A legendás énekes egykori ingatlanáért 4,5 millió dollárt kérnek. 

Nem, nem sugárfertőzés miatt. Sokkal banálisabb okai vannak az orvosok szerint.

Ez a szomszédos ország eddigi legnagyobb lottónyereménye - közölte szerdán a szlovén nemzeti lottótársaság.

A székely nyelvjárás, amely számos egyedi szót és kifejezést ölel fel, évszázadok óta létezik, és jelentős történelmi valamint kulturális örökséget képvisel.

A kertészkedés, mint tevékenység, több mint csak egy hobbi vagy szabadidős elfoglaltság. Számos tanulmány mutatja, hogy jelentős előnyökkel jár az emberi egészségre és jólétre nézve.

Megtalálni, hogy ki a legjobb esküvői fotós Szegeden nem kis feladat. Mi most segítünk Neked, hogy ne tévedj el az ajánlatok között!

Egy philadelphiai légiutas-kísérő a közösségi médiában felfedte a jó utasok fő tulajdonságait. 

Az olasz Nuovo Balletto di Toscana társulat által előadott Michele Di Stefano koreografálta "Bayadére, The kingdom of shadows" (A bajadér - Az árnyak birodalma) című produkcióval veszi kezdetét a Nemzeti Táncszínházban a 24. Budapest Táncfesztivál április 27-én és 28-án. A firenzei csoport ezzel a darabbal érkezik Budapestre.

A városi lakásokban gyakran hiányzik a kert, de egy jól megtervezett emeleti terasz lehet a tökéletes hely a zöld oázis kialakításához.

A legjobb optikai szaküzlet Budapesten kiválasztása nem csupán egy praktikus döntés, hanem egy személyes utazás is a tökéletes látás felé.

A tavasz a megújulás ideje, így nem meglepő, hogy sokan közülünk ekkor kezdünk el gondolkozni kertünk szépítésén. A sikeres tavaszi kertészeti projekt megkezdése előtt fontos, hogy alaposan tervezzük meg tevékenységünket.

Az amerikai katonai feljegyzések egy másik történetet mesélnek el a második világháborús incidensről. Elképesztő képzelő ereje van az amerikai elnöknek, azt meg kell hagyni.

A legjobb ékszerbolt Budapesten nem csupán a magas minőségű termékek széles választékával kell rendelkezzen, hanem sokkal többel. Egy igazán jó ékszerbolt abban különböztethető meg a többitől, hogy exkluzív vásárlói élményt nyújt. Budapesten számos ilyen helyet találhatunk, amelyek mindegyike egyedi karakterrel és személyre szabott szolgáltatással várja a látogatókat.

A vízfoltok nélküli autómosás nem csupán egy alapos tevékenység, hanem egyfajta "művészet" is. Ha zavarja, hogy foltos marad az autó mosás után, akkor gondolja újra a folyamatokat.

Mi legfejlebb csak messziről néznénk... egy tüsszentés és egy kisebb vagyont kidobtunk az ablakon.

Budapest Hírek Online

Budapest Online Facebook Oldal