Bene Gábor: A jogászok és közgazdászok árultak el minket

A legnagyobb vétkese a mai kor megalázó történéseinek az a jogász és közgazdász nemzedék, mely még a kommunista uralom alatt végezte el az egyetemet.

Persze részben a saját hibáján kívül, nem tud semmit, vagy csak nagyon keveset a magyar történeti alkotmányosságról annak gazdasági szerepéről és jogi zsenialitásáról. Ezért a mai korszakban nem képes visszatérni annak igazságos elveihez.

Például alig hallottak arról, hogy a népbolondító bolsevikok épp azért dobták félre a magyar joghagyományt, mert annak védőernyője nem adott volna lehetőséget arra a diktatúrára, amely folyamatosan itt ólálkodik még ma is köröttünk. Eleinte a népszuverenitás hirdetésével, majd később a proletárdiktatúra, s végül napjainkban már a pénzdiktatúra erőszak szervezeteivel biztosítva, hogy az évszázadokon át a bevált jogrend, az un. Koronaszuverenitás és birtokjog véletlenül se térhessen vissza.

Az ugyanis alapvetően gátolná meg azokat a törekvéseket, amelyek ma veszélyeztetik az emberiséget. Akadályozná a bankárkaszt világhódító tervét és a magyar politikai nemzet fogalma alapján kialakult Szentkorona tan államának sajátos nemzetállami létét, koronaszuverenitását! Pedig ma divat lett szuverenitásról meg szuverenitásvédelemről beszélni, hiszen már fel is állítottak egy „szuverenitás védelmi hivatalt” azok, akik előzőleg odadobták a Hazánk valódi függetlenségét. Odadobták, mert Ők nem 1956 követeléseit, hanem a globalista bankárkaszti parancsot valósították meg!

Valóban nem tűnik fel senkinek, hogy a véreskezű 1919-es népbiztosokat is komisszárnak hívták és a mostani Európai Bizottság tagjait is így nevezik? Nem tűnik fel, hogy az egyik unió után bevittek bennünket – hozzáteszem, hogy a média segítségével jelentősen megtévesztve a népet –, a hasonlóan ellenséges unióba ? Vagyis a szovjet után az európai gyarmatosítás uniójába!

Ma a komisszárok vezette Európai Unió egyre inkább hasonlít a Habsburg birodalomra, ahol leginkább a magyar önállóságot, az alkotmányos létünket, s ezzel együtt a nemzetállami hatásköröket nyesegették, s a mai EU is saját szuverenitásunkat veszélyezteti! Ám amit a Habsburgoknak csak a kiegyezés után sikerült részben megvalósítani, azt most szinte ingyen és „puskalövés nélkül” adtuk oda, mert a vezetőink – leginkább a jogászok – elárulták a népet, a magyar történelmi múltat, sőt a bevált történeti alkotmányosságot is!

Ma Davosból a globalista elit a rovarevést javasolja, de el akarják venni a készpénzhasználat lehetőségét is, a WHO pedig a pandémiaszerződéssel vonná el a nemzeti szuverenitásunk utolsó morzsáit is.

A baloldali globalisták – régebbi nevükön a labancok – természetesen a legnagyobb erőbedobással támogatnak mindent, amit a gazda megrendel tőlük. Persze nem igazán látják át a következményeket, mert rendesen agyfertőzött az egész társaság. Különösen az EU parlamenti képviselők esze ment el, mert olyan liberális-globalista agyfertőzést kaptak, hogy szinte teljesen elidegenedtek a saját nemzetüktől! (S a fizetésről ne is beszéljünk!)

A hazai liberálisokat nem érdekli a saját alkotmányosságunk, sőt a témára is csak legyintenek! Pedig ha mindenbe beleegyezik a mai kormány, akkor teljesen elvész a nemzeti szuverenitás. Akkor Brüsszel, sőt egyenesen a WHO rendelkezései érvényesülne, s így az MRNS-oltások és járványügyi korlátozások és a kezelési protokollok tekintetében teljesen gyarmat leszünk!

S a WHO tervei szerint valójában az egyéni jogokat is korlátozzák, mert a szerződést legkésőbb májusban akarják a vezetőinkkel elfogadtatni. Persze ez támadás a normalitás ellen, de ez már nem csak a WHO részéről jön, hanem minden fronton támadnak már ellenünk!

Pl. a digitalizáció teljes mértékben az Európai Digitális Platform számára lesz nagyon hasznos, mert az adatainkat úgy használja fel a platform ahogy csak akarja! A virtuális pénz hozzáférhetősége annak lehet majd a függvénye, hogy valaki mennyire engedelmes szolgája a globális tőke akaratának, sőt a helyi vezetők is hasznot alkarnak belőle húzni, mert szerintem ezt ígérte nekik a globális elit a készpénz elleni globalista háború végére. Ez a háború ugyanis már régen zajlik, csak éppen nem vettünk róla eddig tudomást.

Így az ellenünk folyó hadviselés alkalmazza a covid biofegyvert is, sőt még a vakcinák is a népességcsökkentő terv részei, csak azt sem akarjuk látni. Az EU komisszárok föderalista-globalista törekvéseikkel szemben nem lesz már tovább beleszólásunk a a döntéshozatalba. S ha végbemegy az Európai Unió többkörössé alakítása, akkor Magyarország végleg gyarmatszerű perifériává fog válni, de csak akkor, ha nem térnek időben észhez a vezetőink. A hazai iparleépítés után most az európai ipar leépítése következik!

Felszámolják az európai autógyártást is szép lassan, mert az USA érdeke ezt kívánja, s ezt csupán egy hamis klíma-hisztériával okolják, holott egészen más az oka. Az Európai Parlament pénzpórázon lévő képviselői pedig bármit elfogadnak, s ahhoz minden labanc igazodik. Az EU bürokrácia régóta teljesen befolyásolt állapotban van. Most már az USA-tól veszik a szükséges energiahordozókat, sokszoros áron, s ezzel az EU versenyképessége le is nullázódik.

Az Ukrán állam meggondolatlan támogatásával Európa végleg bele fog zuhanni az adósságcsapdába, s onnantól a birodalmi USA számára csak piacot fogunk jelenteni, s biztosan nem konkurenciát.

Ráadásul hazánk az EU tagjaként elveszíti még a maradék mozgásterét is, s épp ezért próbálkoznak a magyar vezetők Kína felé fordulni, s ellensúlyozni az EU gyarmatosítást!

S mindez nem következik be, ha a magyar jogásztársadalom nem a globális elveket követi. Ha a rendszerváltásnak nevezett gyarmatosító váltás korában a jogászok hivatkoznak a történeti alkotmányosság alapelveire, akkor ma nem tudnának velünk mit kezdeni, mert a Habsburgok sem tudták a nyugati jogrendet teljes mértékben ránk erőszakolni, pedig annyira fontos volt nekik, hogy a birodalmukban ne a magyar közjog, hanem a bankárkaszt által diktált jog uralkodjon, mert az biztosíthatta volna számukra az abszolút hatalmat!

Nem véletlen tehát, hogy egy kiváló cseh történész, Frantisek Palaczky ezt írta a magyar alkotmányról:

„A magyar országos intézmények magva magában véve oly egészségesés áldásos, hogy véleményem szerint érdemes volna más országokban is alkalmazni…”

S talán ez a legfontosabb! Egy nem magyar történész felismeri, hogy a magyar alkotmányos intézményeket érdemes volna más országokban is alkalmazni! S vajon a rendszerváltásnak hazudott korszakban a magyar jogászok miért nem ismerték fel ezt?

Talán azért mert nem is tanította meg nekik a sajátos koronaszuverenitást senki? Mert a Kádár korszak azzal volt elfoglalva, hogy mindent ami nemzeti érték, azt lehúzzon? S hogy ne legyen ismét szabadságharc, mint 1956-ban, folyamatosan a hiteleket vettek fel a nyugati bankoktól? S a jogászok – akiknek ismernie kellett volna az akkori idegen jogrend előtti magyar alkotmányossági alapelveket nem ismerték azt?

Pedig az alkotmányosság védelmében fogott fegyvert a magyarság minden szabadságharcában! S 1989-90-ben ezt az alkotmányosságot kellett volna visszaállítani ahelyett, hogy a szovjetek által ránk erőltetett idegen jogrendet próbálta meg a saját alkotmányunk helyett ránk szabni a jogásztársadalom?

Nem bűnös tehát a jogászság abban ami történt? Nem bűnös az összes jogász végzettségű politikus?

Ahogyan bűnös az összes közgazdász, aki nem ismerte fel, hogy csak a rossz állam a rossz tulajdonos!

Hiszen ha egy jó államot csinálnak, akkor az jó kezelője lehetett volna a szentkorona által oly hosszú időn keresztül megvédett közvagyonnak!

S nem ezt tették, hanem elárulták a népet, s még a NATO és az EU csatlakozást is úgy hozták tető alá, hogy véletlenül se kerüljön elő a korona!

Ám így az egykori ANTANT oldalán, nekünk semmilyen lehetőségünk nem marad arra, hogy szuverének maradjunk!

Így a jogászok és közgazdászok árulása máig ható dráma. S a hibát csak akkor tudjuk kivédeni, ha sokan felismerik azt a játékot amit velünk űznek!

S az árulást elkövető jogászoknak és közgazdászoknak meg kell térni!

Csináljuk meg a jó államot, ahol a szuverenitás, az állam függetlensége, azért megkérdőjelezhetetlen, mert a szentkorona főhatalmán nyugszik!

A korona pedig egy zsarolhatatlan személy, aki a közjó érdekében fog uralkodni, mert nem egoista, nem zsarolható, nem befolyásolható!

Csak a magyar értelmiség eddigi árulását heverjük ki, s azonnal lesznek becsületes nemzeti jogászaink, sőt harmadik utas közgazdászaink is!

Hiszen éppen nekik kellene legjobban ismerni L. Ron Hubbard szavait!

“Az elnyomás és a zsarnokság a depresszió alapvető oka. Ha egy személyt ezektől megszabadítunk, akkor felegyenesedhet, rendbe jöhet, és örülhet az életnek.”

 S ha minket 1990-ben valóban megszabadítanak az idegen jogrend zsarnoki uralmától, akkor felegyenesedtünk volna a depresszió helyett!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Fotó: freepik.com

Trump először jelent meg nyilvánosan a merénylet óta

Mennydörgő tapssal üdvözölték Donald Trump volt amerikai elnököt a republikánusok nemzeti kongresszusának nyitóestjén a wisconsini Milwaukee-ban. 

Németország titokban hatalmas fegyvercsomagot küldött Ukrajnának

Július elején megérkezett egy szállítmány, amely harckocsikat, páncélozott járműveket és légvédelmi rendszereket tartalmazott – írja egy német hírügynökség.

A skótok 40 százaléka kifejezetten örül, hogy az angolok kikaptak az EB döntőben

A hétfőn ismertetett legfrissebb felmérés szerint a skótok 40 százaléka örült annak, hogy az angol labdarúgó-válogatott vereséget szenvedett a németországi Európa-bajnokság vasárnap esti berlini döntőjében.

Katonákat támadtak meg késes migránsok Párizsban az Olimpia előtt

Hétfő este egy járőröző terrorelhárító katonát késes támadás ért Párizsban, a Gare de l'Est pályaudvar közelében. Az elkövetőt elfogták - jelentette be Gérald Darmanin belügyminiszter az X közösségi oldalon. A katona sérülése a bal vállán található, és bár állapota stabil, kórházba szállították. Rendőrségi források szerint a támadó egy 40 éves francia állampolgár, aki a Kongói Demokratikus Köztársaságban született.

Spanyolország jobban játszva ellenfelénél megnyerte az EB-t

A spanyol labdarúgó-válogatott immár egyedüli csúcstartóként negyedszer lett Európa-bajnok, miután vasárnap 2-1-re legyőzte a sorozatban második döntőjét elveszítő angol csapatot.

Donald Trump közleményt adott ki az ellene irányuló támadásról

Donald Trump közleményben mondott köszönetet az amerikai titkosszolgálat őt védő embereinek, valamint a rendvédelmi szervek minden tagjának a gyors beavatkozásért a Pennsylvania állambeli választási gyűlésén történt támadást követően szombaton.

Megerősítették a Trump-merénylet gyanúsítottjának kilétét

A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) megerősítette a Donald Trump amerikai elnökjelölt elleni merénylet gyanúsítottjának kilétét.

Nagy lépésben tartunk a nyugati átlaghoz: a melegházasságot támogatják a fiatalok, a konzervativizmust nem

Az Aktív Fiatalok Magyarországon kutatás eredménye szerint az egyetemi hallgatók politikai részvétele jelentősen megnőtt az elmúlt öt évben.

Merényletkísérlet Trump ellen: az elnök fülét találta el a golyó, centiken múlott az élete - VIDEÓ

Lövések dördültek el szombaton egy Donald Trump-tüntetésen Pennsylvaniában. A volt elnököt a biztonsági személyzet levitte a színpadról, a képeken vérfoltok láthatók a jobb fülén és az arcán.

Kína adta a globális szél- és napenergia-projektek kétharmadát

Kína az alternatív energiahordozók világelsője lett. A jelentés szerint Kínában a szél- és naperőművek építésének volumene csaknem kétszerese a világ többi részén összesen.

A franciák a választások után kormányozhatatlannak nyilvánították az országot

A franciaországi parlamenti választások után a köztársaság lakóinak az volt a benyomása, hogy az irányíthatatlanná vált. Az Elabe ezt saját felmérése eredményeire hivatkozva jelentette be.

Oroszország ENSZ-nagykövete reagált az ukrajnai kórházi támadásokkal kapcsolatos vádakra

Vaszilij Nebenzia azt mondta az ENSZ Biztonsági Tanácsának, hogy ha egy orosz rakéta ténylegesen eltalálná a klinikát, nem maradna más, csak romok. 

Legjobb fejfájás elleni gyógyszer: megtalálta!

A fejfájás az egyik legelterjedtebb egészségügyi probléma világszerte, ezért kiemelten fontos hogy metaláljuk a legjobb fejfájás elleni gyógyszer-t. Számos tényező válthatja ki, mint például a stressz, a fáradtság, vagy különböző betegségek. 

A franciák legyőzésével ötödször döntős Spanyolország

A spanyol labdarúgó-válogatott hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a francia csapatot a németországi Európa-bajnokság Münchenben játszott keddi elődöntőjében, ezzel története során ötödik alkalommal jutott be a fináléba a kontinensviadalon.

Orbán Viktor Törökország elnökével tárgyalt; a magyar békemisszió támogatását kérte

Orbán Viktor miniszterelnök kedden Washingtonban tárgyalást folytatott Recep Tayyip Erdogan török államfővel a magyar békemisszióról - tájékoztatott Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Budapest Online Facebook Oldal